Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Ναυτεργατων - PEIRATIKO REPORTAZ: ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ... / Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση.

Απεργια Ναυτεργατων - PEIRATIKO REPORTAZ: ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ... / Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση.. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν «καλούμε τα μέλη μας και. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Να μην λείψει κανείς από την.

Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό ...
Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό ... from www.hxonews.gr
Να μην λείψει κανείς από την. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων.

Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. «καλούμε τα μέλη μας και. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ.

Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο.

((i)) 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ...
((i)) 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ... from athens.indymedia.org
Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά.

Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να.

Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. «καλούμε τα μέλη μας και. Να μην λείψει κανείς από την. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την.

Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο.

Ζαγανιάρι Άνδρου: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Ζαγανιάρι Άνδρου: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ from 3.bp.blogspot.com
«η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Να μην λείψει κανείς από την.

Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και.

Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά απεργια. Να μην λείψει κανείς από την.